Logo: Dancert, link til forsidenLogo: Teknologisk Institut, link til forsiden
Dancert
 In English In English  Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Søg Søg
Du er her: Dancert > Certificeringsprocessen

Certificeringsprocessen

I en certificeringsproces skal virksomheden og Dancert foretage sig følgende. Ved tryk på billedets enkelte elementer, vil du få en uddybning af pågældende emne:

Forespørgsel om certificering - Tryk for at læse mere Udsendelse af bestemmelser - Tryk for at læse mere Anmodning om orienteringsbesøg - Tryk for at læse mere Orienteringsbesøg - Tryk for at læse mere Ansøgning om certificering -Tryk for at læse mere Fremsendelse af accept af ansøgning - Tryk for at læse mere Fremsendelse af FPC m.m. .- Tryk for at læse mere Udtagelse af emner - Tryk for at læse mere Evalueringsrapport - Tryk for at læse mere Korrektion af afvigelser m.m. - Tryk for at læse mere Accept af ændrede dokumenter - Tryk for at læse mere Fremsendelse af auditplan - Tryk for at læse mere Afholdelse af certificeringsaudit - Tryk for at læse mere Afholdelse af certificeringsaudit - Tryk for at læse mere Fremsendelse af eventuelle afvigelserapporter og audit rapport - Tryk for at læse mere Besvarelse af afvigelsesrapporter - Tryk for at læse mere Accept af redegørelse - Tryk for at læse mere Fremsendelse af dokumentation til afhjælpning - Tryk for at læse mere Verifikation af afvigelse - Tryk for at læse mere Skrivning af certificeringsrapport og udsendelse af certifikat - Tryk for at læse mere Certificeringsprocessen i Dancert. Tryk på billedets elementer for uddybning.

 

Billedtekst på banner: "Hvordan bliver man certificeret?". Linker til beskrivelse om hvordan virksomheder bliver certificeret. Billedet viser udsnit af Dancert logo.
Billedtekst på banner: "Certificerede virksomheder". Linker til side over certificerede virksomheder.