Logo: Dancert, link til forsidenLogo: Teknologisk Institut, link til forsiden
Dancert
 In English In English  Netgroup Netgroup   Udskriv Udskriv  Søg Søg
Du er her: Dancert > Hvordan bliver man certificeret?

Hvordan bliver man certificeret?

Virksomheder, der overvejer at blive certificeret af Dancert A/S, kan orientere sig om certificeringsgrundlaget for det aktuelle produktområde ved:

  • Generelle bestemmelser for certificering
  • Supplerende bestemmelser for det aktuelle produktområde

Certificeringsprocessen er forklaret i rutediagrammet "En certificeringsproces", af hvilken det også fremgår, at Dancert A/S gerne deltager i et uformelt orienteringsbesøg, inden virksomheden beslutter at ansøge om certificering.

Formålet med besøget er at orientere om Dancerts virke og erfaringer samt om hvilke valg, der skal foretages før ansøgning om certificering. Fortolkningsproblemer kan afklares, og sammen med virksomheden kan det aktuelle stade for opfyldelse af certificeringsgrundlaget vurderes.

Dancert kan endvidere foretage en vejledende vurdering af, hvorvidt virksomhedens dokumentationsmateriale opfylder certificeringsgrundlaget, inden virksomheden ansøger om certificering, samt skøn over omkostninger og tidsplan.

Ud over selve produkt- eller FPC-certificeringen kan Dancert A/S efter ønske være behjælpelig med at sammensætte og koordinere den ’fulde pakke’ for virksomhedens:

  • Typeprøvning, såkaldt ITT (Initial Type Testing)
  • Tekniske dokumentation
  • Krævede overenstemmelsesdokumenter i forbindelse med CE-mærkning og eksport til EU
  • FPC-manual.
Billedtekst på banner: "Hvordan bliver man certificeret?". Linker til beskrivelse om hvordan virksomheder bliver certificeret. Billedet viser udsnit af Dancert logo.
Billedtekst på banner: "Certificerede virksomheder". Linker til side over certificerede virksomheder.
 Produktblade
 
 
 Værktøjer