Ny direktør i Dancert: Lars Bennedsen

Dancerts adm. direktør Jørgen Baadsgaard-Jensen har valgt at gå på pension fra 1. januar 2024.
Derfor har vi pr. 1. oktober ansat Lars Bennedsen, der overtager rollen som adm. direktør den 1. januar.

Vi er meget glade for, at Lars vil tage stafetten op og sikre en fortsat positiv udvikling af Dancert til gavn for vores certifikatindehavere.

Vi håber, Lars bliver taget godt imod af vores forretningsforbindelser.

Der bliver mulighed for at møde Lars og sige farvel til Jørgen onsdag den 13. december ved en reception om eftermiddagen på vores adresse Gregersensvej 1, 2630 Taastrup (tilmelding nødvendig på info@dancert.dk). Mere info vedrørende reception meldes ud senere.


 

Lars skriver om sig selv:

Jeg er 48 år og er uddannet geolog. I 1997 blev jeg ansat i Københavns Energi (nuværende HOFOR), hvor jeg startede som studentermedhjælp, fortsatte som geolog med speciale i grundvand, projektleder for anlægsprojekter og til sidst miljøchef. Derefter kom jeg til Banedanmark, hvor jeg ledede en projektafdeling under Anlæg og Fornyelse, og efterfølgende har jeg været ansat som henholdsvis projekt- og kvalitetschef i Koncernservice/Københavns Kommune, projektdirektør i Sweco og COO i Molio.

En rød tråd gennem min karriere har været arbejdet med bygge- og anlægsprojekter, procesforbedringer og organisationsudvikling. Min erfaring i at arbejde med certificerede ledelsessystemer stammer primært fra Københavns Energi, hvor vi havde et akkrediteret drikkevandslaboratorium samt et EMAS og ISO14001-certificeret miljøledelsessystem. Sidstnævnte havde jeg ansvaret for som miljøchef. Ud over det ledelsesmæssige, har jeg altid haft en stor interesse for de faglige og tekniske discipliner, jeg har arbejdet med.

Jeg lægger vægt på personlig integritet, godt fællesskab og resultatfokus. Hvis vi arbejder godt sammen og går efter bolden, opnår vi resultater – og det er altid sjovest at være en del af en succes.

Privat er jeg gift og har 2 børn. Derudover spiller jeg musik og løber mange ture i skoven.

-----------------------------------------------------

Vi ser meget frem til samarbejdet med Lars.

 

Lars' kontaktdata hos Dancert:

Mobil 7220 2766
E-mail lbnn@dancert.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev

×